Yoga, Mindfulness, Samtal

Få syn på dig själv, både fysiskt och mentalt

Yoga och Mindfulness – träning i vardagen och på retreat

Kristina är yin yoga- och mindfulnesslärare med egen träning sedan 15 år tillbaka. Hon undervisar på Samadhi Yoga Gamla stan och Yeshe Norbu Mind Training Center i Stockholm och på längre retreats i Sverige och utomlands.

Hennes kombination av yoga, mindfulness och psykologi gör att hon gärna förenar yoga/mindfulness med utbildande moment. Deltagarna får på så sätt då en djupare förståelse för varför denna träning är avgörande för vår hälsa och vårt välmående och vad träningen får för effekter i vardagen, i arbetslivet och privat.

Kristina föreläser också om yin yogans betydelse för vår psykiska och fysiska hälsa.

Lärare i urval: Magdalena Mecweld, Kent Nyström, Jon Kabat Zinn, Stephan Pende, Glenn Svensson, Roshi Joan Hallifax, Elisabeth Welch m.fl.

Kontakta Kristina om du är intresserad av att boka henne som föreläsare eller lärare under en yogaretreat i Sverige eller utomlands.

Psykologsamtal – få förståelse för vad som händer i kropp och själ

Kristina är legitimerad psykolog och erbjuder utifrån denna profession samtalsstöd som tar utgångspunkt i din vardag och de utmaningar och möjligheter du möter. I samtalet får du tillfälle att utforska det som händer, dina känslor, tankar, beteenden och behov.

Vi undersöker tillsammans den potential du besitter. Vad som hjälper dig i livet, var du hittar stöd och kraft. Vi utforskar också hur du kan spåra och vattna framgångsrika beteenden för fortsatt utveckling.

I yoga och mindfulnessträning kan det komma upp tankar och känslor som du behöver hjälp med att bearbeta. Här kan Kristina stötta dig, hjälpa dig att bli medveten om bakomliggande orsaker och hur du ska ta dig vidare.